Адаптер Bowens за Godox AD400PRO под наем
Код: RENT-BW-AD400PRO Цена
Наличност: 2 бр. 9.00 лв. / на ден

Адаптер за поставяне на аксесоари Bowens/Dynaphos на светкавица AD400PRO/AD300PRO.